Política de qualitat

POLITICA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT
 


 1. CONÈIXER CLARAMENT LES EXIGÈNCIES, REQUISITS I EXPECTATIVES EXPLICITES I IMPLÍCITES DELS NOSTRES CLIENTS AMB EL CORRESPONENT COMPLIMENT DELS REQUISITS LEGALS TAN DE CARÀCTER GENERAL COM MEDIAMBIENTAL.
 2. DESENVOLUPAR LA NOSTRA ORGANITZACIÓ COHERENTMENT PER DONAR LA RESPOSTA ADIENT A LA SITUACIÓ ACTUAL I FUTURA DEL MERCAT.
 3. DIFONDRE EN TOTS ELS NIVELLS DE LA NOSTRA ESTRUCTURA ELS OBJECTIUS I CRITERIS DE QUALITAT I MEDI AMBIENT ESTABLERTS.
 4. DEFINIR I CONTROLAR ELS DIFERENTS PROCESSOS D’ACTIVITAT DE L’EMPRESA.
 5. IMPLANTAR ELS INDICADORS DE QUALITAT I MEDI AMBIENT NECESSARIS PER REALITZAR EL SEGUIMENT PROGRESSIU D’AQUESTS, AMB L’OBJECTIU DE CONÈIXER I ASSEGURAR EL SERVEI I LA GARANTIA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT EXIGIDA PELS NOSTRES CLIENTS.
 6. ASSEGURAR QUE LAS ACTIVITATS D’AUTOCARS BRUGULAT REDUEIXEN AL MÀXIM L’IMPACTE AMBIENTAL QUE PODEN GENERAR A LA VEGADA QUE, EN CAS DE NOUS SERVEIS, S’AVALUA ANTICIPADAMENT L’IMPACTE AMBIENTAL QUE PODEN GENERAR
 7. ESTABLIR UN SISTEMA EFICAÇ DE COMUNICACIÓ AMB LES PARTS INTERESSADES, INTERNES I EXTERNES, ASSABENTANT-LOS DE LA NOSTRA POLÍTICA DE GESTIO.
 8. DISPOSAR D’UNA SISTEMÀTICA DE CONTROL DE RISCOS I INCLOENT DEBILITATS, AMENACES, FORTALESSES I  OPORTUNITATS (D A F O)
 9. IMPULSAR I CONSOLIDAR EL CARÀCTER INTERACTIU DE TOTA L’ESTRUCTURA ORGANITZATIVA.
 10. CONSOLIDAR EL PROCÉS DE MILLORA CONTINUADA EN EL DESENVOLUPAMENT DE TOTES LES ACTIVITATS REALITZADES A LA NOSTRA EMPRESA DESENVOLUPANT OBJECTIUS DE QUALITAT I MEDI AMBIENT QUANTIFICATS I PLANIFICATS TAN EN TEMPS COM EN  ACCIONS A DUR A TERME.
 11. FOMENTAR I ACONSEGUIR L’AMBIENT ESTIMULANT I MOTIVADOR DE TOTS ELS MEMBRES DE L’EMPRESA.


Direcció: Josep Maria Ginesta.
Data: 4 d'octubre de 2023.


PDF POLÍTICA DE QUALITAT

scroll up